Over ons

Over ons

Wij maken het verschil voor buitenlandse klanten die geïnteresseerd zijn in het kopen van vastgoed in Portugal. Hoe wij dat doen? Wij werken in tegenstelling tot de lokale makelaars alleen voor de kopende partij, en niet voor de verkoper (het onroerend goed op onze website is dan ook enkel ter voorbeeld, en vergaard in samenwerking met ons gewaardeerde partnernetwerk). Dit betekent dat we 100% eerlijk, transparant en onafhankelijk op zoek kunnen gaan naar jouw droomhuis, zonder dat je er bang voor hoeft te zijn dat we er een dubbele agenda op nahouden. Ook daarna, bijvoorbeeld tijdens de onderhandelingen, zijn wij er alleen om jou als koper bij te staan. Wij nemen al het contact met de makelaar en overige partijen op ons, waardoor jij alleen met ons in contact hoeft te staan. Onze oprichters zijn Nederlands, dus we helpen je dan ook met plezier in het Nederlands.

dsc00788editada

Hoe we je kunnen helpen

Vastgoed Portugal is opgericht door twee Nederlanders en gespecialiseerd in het vertegenwoordigen van onze Nederlandse klanten bij het zoeken naar en het kopen van vastgoed in Portugal. Of het nu gaat om een stuk grond, een huis, appartement, villa of vakantiehuis, we zullen niet stoppen voordat we datgene vinden waarnaar jij op zoek bent. Wij vragen je tijdens dit proces regelmatig om feedback, waardoor je altijd op goed de hoogte bent van waar we mee bezig zijn en wat we al hebben gevonden. We bereiden alles voor, regelen en begeleiden jou bij het bezichtigen van woningen en fungeren als jouw tussenpersoon gedurende het aankoopproces. Tijdens dit proces is onze belangrijkste prioriteit om nauwlettend in de gaten te houden dat alles volgens plan verloopt en dat er geen onaangename verrassingen opduiken. We zorgen ervoor dat jij met een gerust hart op zoek kunt gaan naar jouw droomhuis, zonder tegenslagen of verborgen obstakels. We zijn voornamelijk actief in de Algarve, maar we kunnen je via ons netwerk ook helpen of verwijzen wanneer je interesse hebt in een andere regio.

Als Nederlanders in Portugal begrijpen we dat gaan wonen in Portugal of het kopen van een vakantiehuis in de Algarve een belangrijke beslissing is. Onze persoonlijke en attente service zorgt ervoor dat onze klanten op de eerste plaats komen. Met onze uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt kunnen we je begeleiden bij het gehele aankoopproces, inclusief het regelen van een Portugese hypotheek indien gewenst.

Het verhaal van Vastgoed Portugal

Vastgoed Portugal is opgericht vanuit de visie om een nieuw soort vastgoedbedrijf te introduceren. Er bestaat in de Portugese vastgoedmarkt veel onvrede over makelaars. Wij zagen de potentie om de vastgoedmarkt te veranderen door professionaliteit, transparantie en klantgerichtheid centraal te stellen. Door ons puur te richten op het bijstaan van de kopende partij, onderscheiden wij ons van een makelaar. Makelaars in Portugal zijn immers voornamelijk in dienst en afhankelijk van de verkopende partij. Met ons ga je in zee met een partij die het voor jou als koper opneemt. Het is dan ook belangrijk om op te merken dat er een wezenlijk verschil bestaat tussen ons en een lokale makelaar.

Gespecialiseerd in het helpen van Nederlandse klanten

Wij helpen vanwege onze Nederlandse achtergrond veel Nederlanders met het maken van de stap naar Portugal. De ervaring leert dat dit erg fijn werken is. We zijn ons bewust van de kennislacune die Nederlandse klanten kunnen hebben met betrekking tot de werkwijze in Portugal, en wij kunnen deze lacune opvullen. Wij beloven dat we alles heel eenvoudig voor je zullen maken. En ook na je aankoop staan we voor je klaar om je met behulp van ons netwerk te helpen met alles wat je nodig hebt om hier een zachte landing te maken.

dsc00775

Laurens Beldman

Oprichter

“Hi. Mijn naam is Laurens, mede-oprichter van Vastgoed Portugal . Ik kom uit Nederland, waar ik ben afgestuurd in bedrijfskunde en in rechten. Met een frisse blik op de Portugese vastgoedmarkt geloof ik dat Vastgoed Portugal echt een verschil kan maken voor onze klanten. Vragen? Neem vooral contact me op.”

Phone
LinkedIn
Mail

Over ons

Ons voornaamste doel is om ervoor te zorgen dat je zonder zorgen kan genieten van het aankoopproces.

Leer ons kennen

“Voel je vooral vrij om contact op te nemen. Geen enkele vraag is te gek en wij zullen je altijd met een glimlach te woord staan

dsc00767

Kay Verhees

Oprichter

“Hallo, ik ben Kay. Ik hoop dat het feit dat je dit leest, betekent dat je de antwoorden waar je naar op zoek was al op onze website hebt gevonden. Met veel energie en enthousiasme zijn wij met Vastgoed Portugal begonnen en het is ons doel om het koopproces in Portugal makkelijker, beter en leuker te maken. We houden hier wel van koffie, dus kom vooral eens langs of boek een online meeting, zelfs al is het maar gewoon voor een praatje. Ik kijk er alvast naar uit!”

Phone
LinkedIn
Mail

Plan een gesprek met ons in voor meer informatie

Het bewijst zich keer op keer dat in een 30 minuten (video)belgesprek of in een fysieke meeting de meeste vragen die je hebt meteen beantwoord kunnen worden. Voel je vooral vrij om hier zo’n gesprek in te plannen. Zelfs wanneer je maar één of enkele vragen hebt helpen we je graag verder. Door een gesprek met ons zorg ervoor dat je goed geïnformeerd bent over de regels en over hoe het gehele proces nu eigenlijk in zijn werking gaat in Portugal.

Ontvang de laatste aanbiedingen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we sturen alleen relevante updates
en aanbiedingen. Je kunt je te allen tijde uitschrijven.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.